Suntem in pas cu tendintele stomatologiei din ziua de astazi, care poate garanta tratamentul fara durere,  iar noi dispunem de materialele necesare si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara oricarui tip de lucrare stomatologica.


Laser dentar
Tratamentul cu laserul dentar este rapid, silentios, foarte precis, nu este dureros si nu implica sangerari. Reduce necesitatea folosirii acelor pentru anestezie si determina o recuperare imediata in urma aceastei terapii. Laserul asigura comfortul si precizia maxima cu cele mai bune rezultate pentru pacientii de toate varstele.

Avantajele chirurgiei laser :
lipsa durerii,
tratamente mai putine si sedinte mai scurte,
recuperare in timp scurt si comfort
Laserul dentar este ideal pentru procedurile din chirurgia orala, implantologie, parodontologie, rezolvarea cariilor fara risc de recidiva, endodontie, protetica, pedodontie, cosmetica dentara si estetica partilor moi precum si in albirea dintilor.

Dispozitiv pentru detartraj cu ultrasunete
Detartrajul este o manopera terapeutica foarte simpla prin care se indeparteaza tartrul (piatra) de pe dinti si uneori de pe lucrarile dentare.
Detartrajul cu ultrasunete are o actiune netraumatizanta pe dinti si gingii, e bine suportat si nedureros la persoanele adulte, echilibrate neuropshihic si care nu au dinti sensibili (hipersensibilitate dentinara) iar apa pulverizata de aparatul de detartraj elibereaza o presiune locala realizand curatarea zonei dar si indepartarea tartrului dislocat.
Detartrajul ultrasonic nu este daunator smaltului dintilor, actionand doar asupra depozitelor de tartru.

Fiziodispenser
Fiziodispenserul este un aparat conceput pentru manoperele chirurgicale de implantologie, dar este utilizat si in cursul altor interventii de chirurgie orala.
Acesta are au microprocesor incorporat, care controleaza viteza si torsiunea micromotorului, asfel ca acestea pot fi mentinute constante, sau pot fi schimbate atunci cand este necesar. Controlul electronic al parametrilor asigura precizia si siguranta manoperelor. Exista sase programe de memorie care inregistreaza setarile.

Avem in dotare tehnica stomatologica moderna!
Pentru progamari sunati la: 0744 203 435
• SERVICII OFERITE

Tratamente dentare complexe
Tratamente entodontice
Tratamente paradontale
Implantologie si lucrari pe implanturi
Cosmetica dentara
Profilaxie dentara
Tratamente cu laser
Mica chirurgie dentara


• ORAR

Luni, Miercuri, Vineri:
13.00 - 19.00

Marti, Joi:
09.00 - 13.00
» vezi toate servicile oferite...
Home              Servicii              Cabinet              Contact
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Cabinet Stomatologic Privat Arad :: Dr. Victor Krieger :: Turism Dental Arad, Romania
Concept & Design Web: INVENTO